Útvonalterv mentése

Elkészített útvonalterveink későbbi újrafelhasználás céljából elmenthetők. Ehhez kattintsunk az útvonaltervező panel Útvonalterv részében található Mentés műveletre.

A megjelenő adatlapon megadjuk az útvonal elnevezését (később ezt látjuk majd a mentett útvonalak listájában), illetve kiválaszthatjuk, hogy az útvonalat melyik csoportba kívánjuk sorolni.

Útvonalterv mentése

A Mentés gombra kattintva a rendszer az útvonalat eltárolja.