software:desktop:manual:route-planning:route-plan-save
Útvonalterv mentése
Elkészített útvonalterveink későbbi újrafelhasználás céljából elmenthetők. Ehhez kattintsunk az útvonaltervező panel Útvonalterv részében található Mentés műveletre.
A megjelenő adatlapon megadjuk az útvonal elnevezését (később ezt látjuk majd a mentett útvonalak listájában), illetve kiválaszthatjuk, hogy az útvonalat melyik csoportba kívánjuk sorolni.
A Mentés gombra kattintva a rendszer az útvonalat eltárolja.

